Kako se pravilno kreira program vežbanja

Jedini siguran način da dostignete svoje ciljeve jeste da radite po programu vežbanja i ishrane koji su kreirani isključivo prema vašim sposobnostima i potrebama.

Da bi se program vežbanja i ishrane kreirao prema vama, potrebno je prvo utvrditi vaše trenutne sposobnosti.

U LifeSportu, svaki vežbač prolazi kroz nekoliko različitih testova i analiza sposobnosti, kao što su analize telesnog sastava i obima ekstremiteta na specijalizovanoj Tanita vagi gde ćete dobiti informacije o težini, procentu masti po delovima tela, procentu mišića, vode u organizmu i mnogo drugih bitnih parametara. Zatim, analize telesnog položaja i držanja tela, kao i test funkcionalnosti kretanja.

Ukoliko se odlučite za individualni trening, pored ovih testova vrši se i detaljan ordinacijski pregled u renomiranim specijalizovanim ordinacijama za sportsku medicinu potpuno besplatno.

Nakon testiranja i analiza, kada se potpuno upoznamo sa vašim telom, zdravljem i sposobnostima, kreira se pogram vežbanja i ishrane dizajniran potpuno prema vama. To je najbojli, najsigurniji i najbrži način da dođete do cilja.

A kako biste se i vi upoznali sa nama, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening i sve gore navedene analize i testove, osim ordinacijskog pregleda.

Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.

Besplatne konsultacije možete zakazati na telefon 0692255426.

Postavite pitanje ili komentar