TRENING

Personalizovan pristup i grupna zabava

Ukoliko ne volite da vežbate sami ili u velikim grupama gde vam niko ne posvećuje pažnju, vođeni trening je idealan za vas. Vođeni trening se odvija u grupi do 4 osobe gde je program vežbanja prilagođen svakom vežbaču u grupi, što garantuje brz i siguran napredak do vaših ciljeva.

ESTETSKO OBLIKOVANJE TELA

Želite da izgledate lepše i zategnutije?

Vreme je najveći problem današnjice. Posao i obaveze ne ostavljaju mnogo vremena za sopstveno zdravlje, kao ni za trening. Vođeni treninzi su zamišljeni da traju 1h, gde ćemo program vežbanja kreirati tako da uštedimo vaše vreme, a vaše telo dovedemo do savršenstva.

POBOLJŠANJE OPŠTEG ZDRAVLJA

Želite da budete zdravi i puni energije?

Dokazano je da nam fizička aktivnost pomaže da se osećamo bolje, zdravije i energičnije u obavljanju svakodnevnih obaveza. Prednosti redovnog vežbanja po zdravlje ne mogu da se zanemare, a vi ste ti koji ćete imati koristi od toga, bez obzira na vaše godine, pol ili kondiciju.

POBOLJŠANJE RASPOLOŽENJA

Želite da popravite raspoloženje i budete srećniji?

Potreban vam je emotivni podstrek? Ili vam je potrebno da se ,,izduvate’’ nakon stresnog dana? Redovno vežbanje i fizička aktivnost dovode do toga da se osećate srećnije i opuštenije. Dokazano je da je vežbanje u malim grupama podsticajno, inspirativno i zabavno.

Najbolji odnos cene i kvaliteta usluge

U sklopu cene dobijate interno testiranje u sklopu kluba koje podrazumeva analizu telesnog sastava na specijalizovanoj Tanita vagi, analize telesnog položaja i držanja tela, kao i test funkcionalnosti kretanja. Takođe, dobijate personalizovan program program vežbanja, kao i trening u prijatnom, komfornom i moderno opremljenom prostoru.

Bitno je napomenuti da se vođeni trening održava svakog radnog dana u fiksnim prepodnevnim (7, 8, 10, 11h ,13h) i poslepodnevnim terminima (17, 18, 19, 20h) u trajanju od sat vremena, gde je pažnja podjednako podeljena svakom vežbaču u grupi. Grupa broji maksimalno 4 člana.

4 vežbača u grupi

Interno testiranje

Stručan tim

Moderan prostor

Zabavna atmosfera

Personalni program vežbanja

Fiksni termini

1h trajanje treninga

Dinamičan trening

Izaberite iskustvo

Do sada smo pomogli preko 1.000 vežbača da dostignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitet svog života.

 Kako biste dostigli rezultate na brz i efikasan način, potrebno je da uz vas budu profesionalci. Naš tim čine diplomirani profesori sporta, lekari i nutricionisti sa dugogodišnjim iskustvom u sportu i fitnesu. Naši partneri su jedne od najboljih institucija za sportsku medicinu u Srbiji.

Od nas možete da očekujete kvalitetnu uslugu i personalizovan pristup, gde se program vežbanja i ishrane kreira isključivo na osnovu analiza vašeg telesnog sastava, testova sposobnosti i držanja tela, a sve u skladu sa vašim ciljevima.
Individualni trening se obavlja u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

Vođeni trening se obavlja u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

Stručan tim

Moderan prostor

Personalizovan pristup

Kvalitetna usluga

Maksimalna posvećenost

Porodična atmosfera

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„U današnje vreme gde svakodnevica uništava fizički i psihički savremenog čoveka, LifeSport mi je pomogao da prevaziđem teret modernog vremena. Ovde treniram već 6 godina, sam broj godina provedenih u LifeSportu govori koliko sam zadovoljna odnosom zaposlenih trenera prema meni, efektima treninga i samoj atmosferi u sada već mogu slobodno reći mom fitnes klubu. Moram naglasiti iz mog iskustva da samo kontuiniranim vežbanjem, uz odabrane vežbe stručnih trenera, odlični rezultati su neizostavni. Svaka pohvala i preporuka za buduće vežbače!“
Suzana Milosavljević

NAŠI PARTNERI

Stručni saradnici sa istim ciljem

ORDINACIJA SPORTSKE MEDICINE VITA MAXIMA

Prva ordinacija sportske medicine u Srbiji.

ZAVOD ZA SPORT I MEDICINU SPORTA REPUBLIKE SRBIJE

Jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta u jednoj instituciji.

ORDINACIJA INTERNE MEDICINE ARTCOR

Specijalistička ordinacija za kardiologiju, reumatologiju i sve ostale interne bolesti.

SPECIJALISTIČKA LABORATORIJA ZDRAV I PRAV

Visoko profesionalizovana ustanova, specijalizovana za analizu telesne posture.

Zakažite besplatne konsultacije

Kako bismo se bolje upoznali, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening, analizu telesnog položaja i držanja, analizu funkcionalnosti kretanja i analizu telesnog sastava.
Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h Subota: 08:00h – 15:00h Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

Petra Martinovića 17, Banovo Brdo