Želite da radite u LifeSport-u?

Trenutno smo u potrazi za personalnim trenerom (M / Ž).

Personalni trener (M/Ž)

U potrazi smo za edukovanim personalnim trenerom (M / Ž), poželjno sa završenim Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja (DIF) ili apsolvent, sa iskustvom u radu sa različitm tipovima vežbača, bilo da su to rekreativci, osobe sa određenim zdravstvenim problemima (telesni deformiteti, dijabetes, povrede) ili profesionalni sportisti kojima je potrebno kondicioniranje. Potrebna nam je osoba koja je fitnes entuzijasta i koja živi život personalnog trenera.

Šta očekujemo?

Očekujemo maksimalnu posvećenost treninzima, klubu i klijentima. Poštovanje pravilnika i uvažavanje svakog klijenta. Takođe, od trenera očekujemo spremnost za napredak, učenje i edukaciju u pravcu poboljšanja svojih sposobnosti radi sopstvenog napretka i poboljšanja usluga kluba.

Šta nudimo?

Nudimo vam šansu za rad u uređenom sistemu i vrhunskom prostoru sa stimulativnom zaradom, kao i pripadnost sjajnom timu entuzijasta za koje boravak u LifeSport klubu nije samo posao. Radićete u timu sa edukovanim trenerima koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu sa različitim grupama vežbača uz koje možete dodatno usavršiti svoje znanje.

Prijavite se za posao

Možete se prijaviti putem kontakt forme ispod ili pozivom na broj telefona 0692255426. Nakon prijave biće organizovan lični intervju gde ćete se detaljnije upoznati sa uslovima rada kao i mi sa vašim sposobnostima.