Individualni trening

Individualni trening je siguran put do vašeg cilja

Bilo da želite da poboljšate svoj izgled, zdravlje ili sportske preformanse individualni trening je najefikasniji način da dođete do rezultata. Verovatno ste već probali razne metode da dostignete svolje ciljeve, ali ste se ubrzo i sami uverili kako je većina tih metoda bez pravih rezultata. Izgubili ste volju, vreme i novac. U LifeSportu individualni trening radimo planski, precizno i pametno, prilagođeno vama, kako biste na siguran i efikasan način došli do željenih rezultata.

TRENING

REKREATIVNI INDIVIDUALNI TRENINg

Želite da izgledate lepše i UNAPREDITE ZDRAVLJE I KVALITET ŽIVOTA?

Vreme je najveći problem današnjice. Posao i obaveze ne ostavljaju mnogo vremena za sopstveno zdravlje, kao ni za trening. Koncipiraćemo program vežbanja i ishrane tako da uštedimo vaše vreme a postignemo najbolje rezultate i vaše telo dovedemo do savršenstva.

TRENING

SPECIJALIZOVANI INDIVIDUALNI TRENING + NUTRICIONI PREGLED

REDUKCIJA TELESNE TEŽINE

Želite da se rešite nagomilanih kilograma ili imate problem sa kontrolom dijabetesa ili nekim drugim metabolickim sindromima?

Ukoliko imate prekomernu težinu, proces skidanja nagomilanih kilograma zahteva planski rad, stručnu, i psihološku podršku. LifeSport čini čitav tim stručnjaka iz oblasti medicine i sporta koji će vam pomoći da na siguran i bezbedan način poboljšate kvalitet vašeg života.

PRIPREMA SPORTISTA

Želite da poboljšate sportske preformanse?

Današnji sport je veoma napredan, ljudsko telo svakodnevno pomera granice. Da biste bili konkurentni, potrebno je da svaki aspekt vašeg tela dovedete do savršenstva. Program vežbanja i ishrane biće prilagođen sportu kojim se bavite i unapređenju vaših nedostataka.

REHABILITACIONI PROGRAM

Oporavljate se od povrede ili operacije?

Rehabilitacioni proces ume da bude veoma iscrpljujuć, određena povreda može trajno narušiti kvalitet vašeg života ili sportskih rezultata. Uz dozirane i inidividualno usmerene vežbe, pomoćićemo vam da na brz i efikasan način vratite svoje telo u optimalno stanje.

Koja je razlika izmedju rekreativnog i specijalizovanog individualnog treninga?

Rekreativni individualni treninzi se ograničavaju na sve klijente koji nemaju veće zahteve, telesne i funkcionalne probleme, ili su u nedostatku sa vremenom tokom dana a žele najkvalitetniju uslugu i maksimalnu posvećenost tokom njihovog boravka u LifeSportu. Kreira se optimalan program vežbanja koji cini trening maksimalno produktivnim kako biste dostigli željene ciljeve.

Specijalizovani individualni trening je namenjen kod problema gojaznosti, dijabetesa, bolova u ledjima, zglobnog ili mišićnog sistema, lošeg držanja, ili treninga za sportiste. Da bi pre svega rešili određene probleme i došli do željenog rezultata neophodno je da vreme trajanja treninga ne bude premisa već zadovoljstvo klijenata.

Šta dobijate u paketu rekreativnog treninga?

Šta dobijate u paketu specijalizovanog individualnog treninga?

U sklopu paketa za rekreativno individualni trening vršimo interno testiranje u sklopu kluba koje podrazumeva analizu telesnog sastava na specijalizovanoj Tanita vagi, analize telesnog položaja i držanja tela, kao i test funkcionalnosti kretanja.

U sklopu paketa za specijalizovani individualni trening dobijate besplatno kompletan sportski pregled u najkvalitetnijim ordinacijama i ustanovama sportske medicine u Beogradu, koji podrazumeva testiranje morfofunkcionalnih karakteristika, motorička terenska testiranja specijalizovana za svaki sport, 3d analiza telesne posture, plantografija (prikaz površine oslonca vašeg stopala), analiza posture kroz kretanje i test opterećenja za proveru kardiovaskularnog sistema.

Šta dobijate uplatom bilo kog paketa?

U svakoj varijanti dobijate fleksibilnu mogućnost dolaska na treninge, program vežbanja i ishrane, konstantnu edukaciju i podršku, individualni trening u prijatnom, komfornom i moderno opremljenom prostoru uz potpunu posvećenost trenera samo vama (koncept treninga 1-1).

Izaberite iskustvo

Do sada smo pomogli preko 1.000 vežbača da dostignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitet svog života.

Kako biste dostigli rezultate na brz i efikasan način, potrebno je da uz vas budu profesionalci. Naš tim čine diplomirani profesori sporta, lekari i nutricionisti sa dugogodišnjim iskustvom u sportu i fitnesu. Naši partneri su jedne od najboljih institucija za sportsku medicinu u Srbiji.

Od nas možete da očekujete kvalitetnu uslugu i personalizovan pristup, gde se program vežbanja i ishrane kreira isključivo na osnovu analiza vašeg telesnog sastava, testova sposobnosti i držanja tela, a sve u skladu sa vašim ciljevima.
Individualni trening se obavlja u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

Individualni trening se obavlja u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

Stručan tim

Moderan prostor

Personalizovan pristup

Kvalitetna usluga

Maksimalna posvećenost

Porodična atmosfera

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„Neki odnosi i neki ljudi, dođu sa razlogom u naše živote. Kada sam pre tri godine zakoračio u LifeSport, putem preporuke prijatelja, znao sam da će to postati moja druga kuća. Onaj osećaj da vas je neko pokrenuo da tri puta nedeljno sve otkazujete zbog treninga a da nijednom ne pomislite: uh, šta će meni ovo?, pravi su dokaz da dolaskom u Life sport ulazite u jedan potpuno drugačiji svet fitnessa gde vas očekuju vrhunski profesionalci koji će ispoštaviti vaše želje ali ipak dati poslednju reč u procesu preoblikovanja vašeg tela.“
Nemanja Velikić

Zakažite besplatne konsultacije

Kako bismo se bolje upoznali, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening, analizu telesnog položaja i držanja, analizu funkcionalnosti kretanja i analizu telesnog sastava.
Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h
Subota: 08:00h – 15:00h
Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

LifeSport 1 – Petra Martinovića 17, Banovo brdo 
+381 69 2255426