Pilates na spravama

Pilates je suptilan, efikasan I bezbedan sistem vezbanja koji uci telo dobrom držanju I gracilnim pokretima. Pilates metod vežbanja zahteva preciznost u pokretu, fokusiranost na svaki deo tela, kontrolu i svest o pravilnom disanju. Glavni princip Pilatesa je jačanje slabijih I istezanje skraćenih mišića, kako bi se telo dovelo u ravnotežu. Ovaj metod na bezbedan način pozitivno utiče na razvoj snage celog tela, povećavava fleksibilnost I oslobađa stresa, tako da ga mogu upražnjavati svi, bez obzira na godine ili nivo treniranosti.

Snaga

fleksibilnost

Preciznost

pravilno držanje

smanjenje stresa

ravnoteža uma i tela

TRENING

Individualni treninzi Pilatesa

Tokim ovih treninga kombinuju se DNS metod I Pilates metod u ciljju sto efikasnijeg otklanjanja mišićnih disbalansa I popravljanaja posture tela. Fokus je na visokj preciznosti izvodjenja svakog pokreta I pravilnoj aktivaciji mišića na dubokom nivou sa akcentom na disanje. Otklanjanje bolova, pravilno držanje, jačanje celog tela I smanjenje mišićne napetosti prouzokovane dugotrajnim sedenjem I stresom su najveći benefiti individualnog treninga Pilatesa. Prijatan osećaj nakon treninga, bez iscrpljenosti, i dovodjenje uma I tela u ravnotežu čine Pilates treninge posebnim.

TRENING

Pilates u malim grupama

Treninzi Pilatesa se realizuju u grupama sa maksimalno 4 osobe. Trening čini kombinacija vežbi mat Pilatesa I Pilatesa na spravama, Reformeru, Pilates stolici I spring boardu , koja ima za cilj aktivaciju mišića celog tela. Insistira se na preciznom I kontrolisanom izvođenju tako da je svaka vežba prilagodjena sposobnostima pojedinca. Personalizovan pristup i pozitivna energija grupe učiniće da se osećate rasterećeno, zadovoljno I lako nakon treninga.

Izaberite iskustvo

Do sada smo pomogli preko 1.000 vežbača da dostignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitet svog života.

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„U današnje vreme gde svakodnevica uništava fizički i psihički savremenog čoveka, LifeSport mi je pomogao da prevaziđem teret modernog vremena. Ovde treniram već 6 godina, sam broj godina provedenih u LifeSportu govori koliko sam zadovoljna odnosom zaposlenih trenera prema meni, efektima treninga i samoj atmosferi u sada već mogu slobodno reći mom fitnes klubu. Moram naglasiti iz mog iskustva da samo kontuiniranim vežbanjem, uz odabrane vežbe stručnih trenera, odlični rezultati su neizostavni. Svaka pohvala i preporuka za buduće vežbače!“
Suzana Milosavljević

NAŠI PARTNERI

Stručni saradnici sa istim ciljem

ORDINACIJA SPORTSKE MEDICINE VITA MAXIMA

Prva ordinacija sportske medicine u Srbiji.

ZAVOD ZA SPORT I MEDICINU SPORTA REPUBLIKE SRBIJE

Jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta u jednoj instituciji.

ORDINACIJA INTERNE MEDICINE ARTCOR

Specijalistička ordinacija za kardiologiju, reumatologiju i sve ostale interne bolesti.

SPECIJALISTIČKA LABORATORIJA ZDRAV I PRAV

Visoko profesionalizovana ustanova, specijalizovana za analizu telesne posture.

Zakažite besplatne konsultacije

Kako bismo se bolje upoznali, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening, analizu telesnog položaja i držanja, analizu funkcionalnosti kretanja i analizu telesnog sastava.
Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h
Subota: 08:00h – 15:00h
Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

LifeSport 1 – Petra Martinovića 17, Banovo brdo
+381 64 2461828