X Body EMS trening – kraći rad uz više rezultata

X Body EMS trening je tehnologija poslednje generacije koja šalje sitne električne impulse direktno do mišića, čime pojačava njihove prirodne kontrakcije i čini svaki trening efikasnijim. X Body EMS trening za samo 2×20 minuta nedeljno, potpuno bezbolno i bezbedno, menja konvencionalni trening, koji morate imati oko pet puta nedeljno da biste dobili isti efekat.

ESTETSKO OBLIKOVANJE TELA

Želite da izgledate lepše i zategnutije?

X Body EMS trening omogućava gubitak viška kilograma i masnih naslaga, oblikovanje struka, zadnjice i ostalih problematičnih regija, poboljšava metabolizam, učvršćuje kožu i tkivo, tretira celulit, poboljšava vitalnost i reguliše način i navike u ishrani.

POBOLJŠANJE TELESNIH SPOSOBNOSTI

Želite da se osećate jače i bolje?

X Body EMS trening će vam pomoći kod razvoja maksimalne snage, razvoja i jačanja trbušnih mišića – six pack, povećanja izdržljivosti, rasta mišića i povećanja mišićne mase, ispravka mišićne neuravnoteženosti, ispravke držanja tela i pobošljanja kardiovaskularnog sistema.

PRIPREMA SPORTISTA

Želite da poboljšate sportske preformanse?

X Body EMS trening je posebno efikasan kod sportista. U pripremnoj fazi omogućava poboljšanje specifičnih nedostataka koje sportista ima, a da pritom ne opterećuje dodatno spotistu. Takođe, fantastične rezultate ima i u takmičarskoj fazi gde služi za brži oporavak mišića i tela.

REHABILITACIONI PROGRAM

Oporavljate se od povrede ili operacije?

X body veliku primenu ima i u procesu rehabilitacije. Pomaže u otklanjanju bolova u leđima i kukovima, pomaže u procesu oporavka nakon povrede, asistira u postoperativnom procesu nakon ortopedskih operacija i preventivno deluje u cilju izbegavanja ortopedskih operacija.

X BODY EMS TRENING BENEFITI

Individualni trening nove tehnologije

Ušteda vremena

X Body EMS trening traje svega 20 minuta. Uz to, optimalni broj nedeljnih treninga je dva, dok drugi konvencionalni trening morate imati oko pet puta nedeljno za isti efekat.

Individualni pristup

Sertifikovani X Body EMS trener se posvećuje 100% vašim ciljevima. Radi sa vama 1 na 1, pravi plan vežbi i daje nutricionističke savete.

Individualni pristup

Sertifikovani X Body EMS trener se posvećuje 100% vašim ciljevima. Radi sa vama 1 na 1, pravi plan vežbi i daje nutricionističke savete.

Rezultati nakon 4-6 treninga

Ukoliko trenirate 2 puta nedeljno, prve rezultate ćete primetiti već nakon mesec dana u vidu zategnutijih mišića, poboljšanog metabolizma i sveopšteg stanja.

Nema rizika od povreda

Velika prednost ove vrste treninga je što ne opterećuje zglobove, tako da rizika od povrede mišića, leđa i zglobova nema.

Na trening ne nosite opremu

U okviru fitnes kluba imate obezbeđenu opremu, tako da od kuće ne morate nositi ništa osim patika.

Izaberite iskustvo

Do sada smo pomogli preko 1.000 vežbača da dostignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitet svog života.

Kako biste dostigli rezultate na brz i efikasan način, potrebno je da uz vas budu profesionalci. Naš tim čine sertifikovani X Body EMS treneri koji poseduju veliko praktično i teorijsko znanje u primeni EMS tehnologije.

Od nas možete da očekujete kvalitetnu uslugu i personalizovan pristup, gde se program vežbanja i ishrane kreira isključivo na osnovu analiza vašeg telesnog sastava, testova sposobnosti i držanja tela, a sve u skladu sa vašim ciljevima.

Treninzi se obavljaju u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

Stručan tim

Moderan prostor

Personalizovan pristup

Kvalitetna usluga

Maksimalna posvećenost

Porodična atmosfera

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„Zbog posla kojim se bavim, nikad nemam dovoljno vremena za sebe i treninge, medjutim od kako sam otkrila X Body EMS trening, u LifeSport fitnes klubu mojoj sreći nije bilo kraja. Uz tim profesionalaca koji su mi objasnili svaki detalj i posvetili se, moje telo se promenilo na bolje. Ja se posle svakog tog treninga osećam zadovoljnom! Iako zvuči čudno da 20 minuta na mašini zameni sate treninga, verujte da može! Za optimalne rezultate potrebno je trenirati 2 puta nedeljno! Ja sam izabrala najbolje za sebe, a to je X Body EMS trening.“

Gordana Uzelac

Zakažite besplatne konsultacije

Kako bismo se bolje upoznali, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening, analizu telesnog položaja i držanja, analizu funkcionalnosti kretanja i analizu telesnog sastava.
Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h
Subota: 08:00h – 15:00h
Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

LifeSport 1 – Petra Martinovića 17, Banovo brdo
+381 69 2255426