X Body EMS trening

Savršeno oblikovano telo za samo 2x20 minuta nedeljno. Uštedite vreme uz individualni trening nove tehnologije.

Zakažite besplatne konsultacije

X Body EMS trening – kraći rad uz više rezultata

X Body EMS trening je tehnologija poslednje generacije koja šalje sitne električne impulse direktno do mišića, čime pojačava njihove prirodne kontrakcije i čini svaki trening efikasnijim. X Body EMS trening za samo 2×20 minuta nedeljno, potpuno bezbolno i bezbedno, menja konvencionalni trening, koji morate imati oko pet puta nedeljno da biste dobili isti efekat.


ESTETSKO OBLIKOVANJE TELA

Želite da izgledate lepše i zategnutije?

X Body EMS trening omogućava gubitak viška kilograma i masnih naslaga, oblikovanje struka, zadnjice i ostalih problematičnih regija, poboljšava metabolizam, učvršćuje kožu i tkivo, tretira celulit, poboljšava vitalnost i reguliše način i navike u ishrani.

POBOLJŠANJE TELESNIH SPOSOBNOSTI

Želite da se osećate jače i bolje?

X Body EMS trening će vam pomoći kod razvoja maksimalne snage, razvoja i jačanja trbušnih mišića – six pack, povećanja izdržljivosti, rasta mišića i povećanja mišićne mase, ispravka mišićne neuravnoteženosti, ispravke držanja tela i pobošljanja kardiovaskularnog sistema.

PRIPREMA SPORTISTA

Želite da poboljšate sportske preformanse?

X Body EMS trening je posebno efikasan kod sportista. U pripremnoj fazi omogućava poboljšanje specifičnih nedostataka koje sportista ima, a da pritom ne opterećuje dodatno spotistu. Takođe, fantastične rezultate ima i u takmičarskoj fazi gde služi za brži oporavak mišića i tela.

REHABILITACIONI PROGRAM

Oporavljate se od povrede ili operacije?

X body veliku primenu ima i u procesu rehabilitacije. Pomaže u otklanjanju bolova u leđima i kukovima, pomaže u procesu oporavka nakon povrede, asistira u postoperativnom procesu nakon ortopedskih operacija i preventivno deluje u cilju izbegavanja ortopedskih operacija.

X BODY EMS TRENING BENEFITI

Individualni trening nove tehnologije

✓ Ušteda vremena

X Body EMS trening traje svega 20 minuta. Uz to, optimalni broj nedeljnih treninga je dva, dok drugi konvencionalni trening morate imati oko pet puta nedeljno za isti efekat.

✓ Individualni pristup

Sertifikovani X Body EMS trener se posvećuje 100% vašim ciljevima. Radi sa vama 1 na 1, pravi plan vežbi i daje nutricionističke savete.

✓ Produženo trošenje kalorija

Tokom X Body EMS treninga potrošite oko 500kcal, tokom narednih 4-6 sati do 1200kcal, a u narednih 48 sati i do 4000kcal. Običan trening troši do 400kcal.

✓ Rezultati nakon 4-6 treninga

Ukoliko trenirate 2 puta nedeljno, prve rezultate ćete primetiti već nakon mesec dana u vidu zategnutijih mišića, poboljšanog metabolizma i sveopšteg stanja.

✓ Nema rizika od povreda

Velika prednost ove vrste treninga je što ne opterećuje zglobove, tako da rizika od povrede mišića, leđa i zglobova nema.

✓ Na trening ne nosite opremu

U okviru fitnes kluba imate obezbeđenu opremu, tako da od kuće ne morate nositi ništa osim patika.

Izaberite iskustvo

Do sada smo pomogli preko 1.000 vežbača da dostignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitet svog života.

Kako biste dostigli rezultate na brz i efikasan način, potrebno je da uz vas budu profesionalci. Naš tim čine sertifikovani X Body EMS treneri koji poseduju veliko praktično i teorijsko znanje u primeni EMS tehnologije.

Od nas možete da očekujete kvalitetnu uslugu i personalizovan pristup, gde se program vežbanja i ishrane kreira isključivo na osnovu analiza vašeg telesnog sastava, testova sposobnosti i držanja tela, a sve u skladu sa vašim ciljevima.

Treninzi se obavljaju u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

• Stručan tim
• Moderan prostor
• Personalizovan pristup
• Kvalitetna usluga
• Maksimalna posvećenost
• Porodična atmosfera

Stručan tim

Kako biste dostigli rezultate na brz i efikasan način, potrebno je da uz vas budu profesionalci. Naš tim čine sertifikovani X Body EMS treneri koji poseduju veliko praktično i teorijsko znanje u primeni EMS tehnologije.

Kvalitetna usluga

Od nas možete da očekujete kvalitetnu uslugu i personalizovan pristup, gde se program vežbanja i ishrane kreira isključivo na osnovu analiza vašeg telesnog sastava, testova sposobnosti i držanja tela, a sve u skladu sa vašim ciljevima.

Moderan prostor

Treninzi se obavljaju u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog Brda, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

KAKO SVE FUNKCIONIŠE

Planski i precizan rad je jedini put do rezultata

KORAK 1

Interni pregled telesnog sastava, sposobnosti i telesne posture

Prvi korak je rezervisan za analize telesnog sastava i obima ekstremiteta na specijalizovanoj Tanita vagi gde ćete dobiti informacije o težini, procentu masti po delovima tela, procentu mišića, vode u organizmu i mnogo drugih bitnih parametara. Zatim, analize telesnog položaja i držanja tela, kao i test funkcionalnosti kretanja. Analize se obavljaju u okviru kluba.

KORAK 2

Kreiranje programa vežbanja i programa ishrane

Na osnovu internih analiza, u skladu sa vašim sposobnostima, ciljevima i mogućnostima, kreira se personalizovan X Body EMS program vežbanja i preporučeni program ishrane. Programe sastavljaju sertifikovani X Body EMS treneri. Bilo da je vaš cilj da poboljšate izgled, zdravlje ili kondiciju, uz planski rad i program, svaki cilj je dostižan.

x body ems trening

KORAK 3

Sprovodjenje kreiranih programa i proces vežbanja

X Body EMS trening se odvija po principu jedan trener – jedan klijent, gde je pažnja u potpunosti posvećena vama, kroz asistenciju, pozicioniranje, korekciju i usmeravanje na ciljan i pravilan rad. Trening traje svega 20 minuta, u toku kojih vas sertifikovani EMS trener vodi kroz set vežbi koji je prilagođen vašim potrebama i vašom konstitucijom.

KORAK 4

Analiza postignutih rezultata i korekcija programa

Nakon izvesnog vremena u uloženog rada i truda, vaše telo se menja. Napredujete, postajete jači, bolji i zdraviji. U skladu sa tim menjaju se vaše potrebe koje se tiču programa vežbanja i ishrane. Kako bismo napredak nastavili, na početku svakog novog meseca radimo interne analize i vršimo prilagođavanje programa vežbanja i ishrane vašim novim potrebama.

CENOVNIK

Najbolji odnos cene i kvaliteta usluge

Broj termina

Regularna cena

1 termin15€
4 termina + 1 gratis55€
8 termina + 2 gratis100€
*Za bliže članove porodice ili tri meseca plaćena unapred ostvarujete 10% popusta

U sklopu cene dobijate interno testiranje u sklopu kluba koje podrazumeva analizu telesnog sastava na specijalizovanoj Tanita vagi, analize telesnog položaja i držanja tela, kao i test funkcionalnosti kretanja. Takođe, dobijate personalizovan program program vežbanja i preporučeni program ishrane, kao i trening u prijatnom, komfornom i moderno opremljenom prostoru.

Koncept treninga je jedan trener – jedan klijent, gde su dolasci na treninge fleksibilnog tipa, možete doći u vreme koje vama odgovara i u dogovoru sa trenerom. Trening traje 20 minuta i jedino što vam je potrebno od opreme su patike. Celokupna oprema kod X Body EMS treninga je obezbeđena od strane kluba.


• 1-1 pristup
• Interno testiranje
• Stručan tim
• Moderan prostor
• Potpuna posvećenost
• Fleksibilni termini

• Personalni program vežbanja
• Preporučeni program ishrane
• Rezultati nakon 4-6 treninga
• 20 min. trajanje treninga
• Ne treba oprema
• Nema rizika od povreda

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„Zbog posla kojim se bavim, nikad nemam dovoljno vremena za sebe i treninge, medjutim od kako sam otkrila X Body EMS trening, u LifeSport fitnes klubu mojoj sreći nije bilo kraja. Uz tim profesionalaca koji su mi objasnili svaki detalj i posvetili se, moje telo se promenilo na bolje. Ja se posle svakog tog treninga osećam zadovoljnom! Iako zvuči čudno da 20 minuta na mašini zameni sate treninga, verujte da može! Za optimalne rezultate potrebno je trenirati 2 puta nedeljno! Ja sam izabrala najbolje za sebe, a to je X Body EMS trening.“

Gordana Uzelac


Zakažite besplatne konsultacije

Kako bismo se bolje upoznali, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening, analizu telesnog položaja i držanja, analizu funkcionalnosti kretanja i analizu telesnog sastava. Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.