iNdividualni trening u paru

TRENING

Individualni treninzi u paru sa dva klijenta u toku treninga

Ovaj vid treninga podrazumeva rad sa dve osobe u isto vreme i u istom terminu sa personalnim trenerom. Ukoliko volite da uvek imate partnera vežbača pored sebe kao dodatnu motivaciju i podršku ovo je idealan program za Vas.

ESTETSKO OBLIKOVANJE TELA

Želite da izgledate lepše i zategnutije?

Treninzi u paru su zamišljeni tako da program vežbanja bude dinamičan i kreativan a vaše telo dovedemo do savršenstva. Idealno je za one koji žele da im treniranje uđe u naviku treniranja sa nekim. 

POBOLJŠANJE OPŠTEG ZDRAVLJA

Želite da budete zdravi i puni energije?

Dokazano je da nam fizička aktivnost pomaže da se osećamo bolje, zdravije i energičnije u obavljanju svakodnevnih obaveza. Prednosti redovnog vežbanja po zdravlje ne mogu da se zanemare, a vi ste ti koji ćete imati koristi od toga, bez obzira na vaše godine, pol ili kondiciju.

POBOLJŠANJE RASPOLOŽENJA

Želite da popravite raspoloženje i budete srećniji?

Potreban vam je emotivni podstrek? Ili vam je potrebno da se ,,izduvate’’ nakon stresnog dana? Redovno vežbanje i fizička aktivnost dovode do toga da se osećate srećnije i opuštenije. Vežbanje u paru je podsticajno, kompetitivno, inspirativno i zabavno.

Najbolji odnos cene i kvaliteta usluge

U sklopu cene dobijate interno testiranje u sklopu kluba koje podrazumeva analizu telesnog sastava na specijalizovanoj Tanita vagi, analize telesnog položaja i držanja tela, kao i test funkcionalnosti kretanja. Takođe, dobijate personalizovan program program vežbanja, kao i trening u prijatnom, komfornom i moderno opremljenom prostoru.

Trening u paru omogućava Vam i trening partnera sa kojim ćete zajedno trenirati. Ovakvim načinom treniranja, trener može kreirati program koji odgovara vašim ciljevima, a i ciljevima vašeg trening partnera, koji će moći da se nastavi i u buduće. Trening u paru je pogodno za one koji žele da im treniranje uđe u naviku treniranja sa nekim, kao i za one koji žele da uštede novac koji bi dali na individualni trening.

2 vežbača 

Interno testiranje

Stručan tim

Moderan prostor

Zabavna atmosfera

Izaberite iskustvo

Do sada smo pomogli preko 1.000 vežbača da dostignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitet svog života.

Kako biste dostigli rezultate na brz i efikasan način, potrebno je da uz vas budu profesionalci. Naš tim čine diplomirani profesori sporta, lekari i nutricionisti sa dugogodišnjim iskustvom u sportu i fitnesu. Naši partneri su jedne od najboljih institucija za sportsku medicinu u Srbiji.

Od nas možete da očekujete kvalitetnu uslugu i personalizovan pristup, gde se program vežbanja i ishrane kreira isključivo na osnovu analiza vašeg telesnog sastava, testova sposobnosti i držanja tela, a sve u skladu sa vašim ciljevima.

Individualni trening u paru se obavlja u modernom i komfornom prostoru u srcu Banovog brda Lifesport 1, koji je prilagođen i muškarcima i ženama. Stvorili smo intiman i prijatan ambijent u kome ćete se osećati kao u svojoj kući.

Stručan tim

Moderan prostor

Personalizovan pristup

Kvalitetna usluga

Maksimalna posvećenost

Porodična atmosfera

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„U današnje vreme gde svakodnevica uništava fizički i psihički savremenog čoveka, LifeSport mi je pomogao da prevaziđem teret modernog vremena. Ovde treniram već 6 godina, sam broj godina provedenih u LifeSportu govori koliko sam zadovoljna odnosom zaposlenih trenera prema meni, efektima treninga i samoj atmosferi u sada već mogu slobodno reći mom fitnes klubu. Moram naglasiti iz mog iskustva da samo kontuiniranim vežbanjem, uz odabrane vežbe stručnih trenera, odlični rezultati su neizostavni. Svaka pohvala i preporuka za buduće vežbače!“
Suzana Milosavljević

NAŠI PARTNERI

Stručni saradnici sa istim ciljem

ORDINACIJA SPORTSKE MEDICINE VITA MAXIMA

Prva ordinacija sportske medicine u Srbiji.

ZAVOD ZA SPORT I MEDICINU SPORTA REPUBLIKE SRBIJE

Jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta u jednoj instituciji.

ORDINACIJA INTERNE MEDICINE ARTCOR

Specijalistička ordinacija za kardiologiju, reumatologiju i sve ostale interne bolesti.

SPECIJALISTIČKA LABORATORIJA ZDRAV I PRAV

Visoko profesionalizovana ustanova, specijalizovana za analizu telesne posture.

Zakažite besplatne konsultacije

Kako bismo se bolje upoznali, omogućili smo vam besplatne konsultacije u okviru kojih dobijate probni trening, analizu telesnog položaja i držanja, analizu funkcionalnosti kretanja i analizu telesnog sastava.
Dobićete sveobuhvatne informacije o vašem trenutnom stanju, telu i sposobnostima bez ikakvih obaveza prema nama.

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h
Subota: 08:00h – 15:00h
Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

LifeSport 1 – Petra Martinovića 17, Banovo brdo,
+381 69 2255426