Naša misija je zdrav život

LifeSport 1 prostor

Koliko je bitan program vežbanja i ishrane, toliko je bitan i prostor u kome se proces transformacije dešava. Dobro opremljen i kvalitetan prostor će vam omogućiti da se osećate prijatno, komforno i motivisano. U skladu s’tim, izabrali smo prelepu lokaciju koja je u srcu Banovog Brda i koju smo prilagodili potrebama oba pola.
Prostor ima 170 m2, dve velike svlačionice za muškarce i žene, dva kupatila i dve odvojene prostorije za vežbanje. U sklopu prostora nalazi se odvojeni deo za kardio na terasama koje gledaju na park, sa ciljem da vam trčanje postane uživanje. Prostor je ispunjen sa mnogo dnevnog svetla i vazduha iz Košutnjaka. Stvorili smo sve potrebne uslove da se osećate komforno, prijatno i motivisano!

Personalizovanim pristupom do boljeg zdravlja

Svako od nas je drugačiji, poseban. Naše telo i um drugačije funkcionišu, imamo različite ciljeve, ambicije i želje.
Mi u LifeSport – u prihvatamo sve vaše različitosti i prilagođavamo programe tako da odgovaraju samo vama, to je najbrži, najzdraviji i najsigurniji način da dođete do rezultata.

PREGLED I TESTIRANJE

Merenja telesnog sastava i testiranje sposobnosti

Pre samog kreiranja programa vežbanja i ishrane, svaki vežbač prolazi kroz merenja telesnog sastava i testove sposobnosti kako bismo utvrdili vaše trenutno stanje i mogućnosti.

PROGRAM VEŽBANJA I ISHRANE

Specijalizovan program vežbanja i ishrane za svakog vežbača

Na osnovu dobijenih rezultata testiranja i merenja, kreiraćemo program vežbanja i ishrane isključivo prema vašim mogućnostima i ciljevima, kako biste brzo i zdravo dostigli ciljeve.

ANALIZA REZULTATA

Na početku svakog novog meseca vršimo analizu rezultata

Kako biste napredovali, potrebno je redovno vršiti analizu postignutih rezultata, koja podrazumeva merenja i testiranje. Na osnovu dobijenih rezultata vrši se prilagođavanje programa vežbanja i ishrane.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Iskusni stručnjaci koji će vas voditi do rezultata

MARKO TOMIĆ

ALEKSANDAR LIMIĆ

MILJAN JANIĆIJEVIĆ

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„Neki odnosi i neki ljudi, dođu sa razlogom u naše živote. Kada sam pre tri godine zakoračio u LifeSport, putem preporuke prijatelja, znao sam da će to postati moja druga kuća. Onaj osećaj da vas je neko pokrenuo da tri puta nedeljno sve otkazujete zbog treninga a da nijednom ne pomislite: uh, šta će meni ovo?, pravi su dokaz da dolaskom u Life sport ulazite u jedan potpuno drugačiji svet fitnessa gde vas očekuju vrhunski profesionalci koji će ispoštaviti vaše želje ali ipak dati poslednju reč u procesu preoblikovanja vašeg tela.“
Nemanja Velikić

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h
Subota: 08:00h – 15:00h
Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

LifeSport 1 – Petra Martinovića 17, Banovo brdo, +381 69 2255426

LifeSport 2 – Olivere Marković /Osogovska 25, Banovo brdo, +381 64 2461828