Naša misija je zdrav život

LifeSport 1 

Koliko je bitan program vežbanja i ishrane, toliko je bitan i prostor u kome se proces transformacije dešava. Dobro opremljen i kvalitetan prostor će vam omogućiti da se osećate prijatno, komforno i motivisano. U skladu s’ tim, izabrali smo prelepu lokaciju koja je u srcu Banovog Brda i koju smo prilagodili potrebama oba pola.

Prostor ima 170 , dve velike svlačionice za muškarce i žene, dva kupatila i dve odvojene prostorije za vežbanje. U sklopu prostora nalazi se odvojeni deo za kardio na terasama koje gledaju na park, sa ciljem da vam trčanje postane uživanje. Prostor je ispunjen sa mnogo dnevnog svetla i vazduha iz Košutnjaka. Stvorili smo sve potrebne uslove da se osećate komforno, prijatno i motivisano!

LifeSport 2 

Trening je najzdravija aktivnost koju možete priuštiti sebi, jer nijedan preparat neće učiniti da se osećate zdravo ukoliko svoju svakodnevicu ne obogatite redovnim treniranjem. Pored same odluke da se redovno fizički aktivirate, važan je i izbor mesta na kome ćete trenirati. Dobar trening je smislen samo ukoliko vežbe izvodite na pravi način, i to u ambijentu koji vam odgovara i podstiče vas na bolje i produktivnije rezultate.

Prostor ima 100 , dve velike svlačionice za muškarce i žene, dva kupatila i dve odvojene prostorije za vežbanje. U sklopu prostora nalaze se razne sprave i trenažeri sa ciljem da unaprede vaš napredak. Prostor je prostran, pogodan za treninge u malim grupama. Stvorili smo sve potrebne uslove da se osećate komforno, prijatno i motivisano!

Personalizovanim pristupom do boljeg zdravlja

Svako od nas je drugačiji, poseban. Naše telo i um drugačije funkcionišu, imamo različite ciljeve, ambicije i želje.
Mi u LifeSport – u prihvatamo sve vaše različitosti i prilagođavamo programe tako da odgovaraju samo vama, to je najbrži, najzdraviji i najsigurniji način da dođete do rezultata.

PREGLED I TESTIRANJE

Merenja telesnog sastava i testiranje sposobnosti

Pre samog kreiranja programa vežbanja i ishrane, svaki vežbač prolazi kroz merenja telesnog sastava i testove sposobnosti kako bismo utvrdili vaše trenutno stanje i mogućnosti.

PROGRAM VEŽBANJA I ISHRANE

Specijalizovan program vežbanja i ishrane za svakog vežbača

Na osnovu dobijenih rezultata testiranja i merenja, kreiraćemo program vežbanja i ishrane isključivo prema vašim mogućnostima i ciljevima, kako biste brzo i zdravo dostigli ciljeve.

ANALIZA REZULTATA

Na početku svakog novog meseca vršimo analizu rezultata

Kako biste napredovali, potrebno je redovno vršiti analizu postignutih rezultata, koja podrazumeva merenja i testiranje. Na osnovu dobijenih rezultata vrši se prilagođavanje programa vežbanja i ishrane.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Iskusni stručnjaci koji će vas voditi do rezultata

MARKO TOMIĆ

ALEKSANDAR LIMIĆ

MILJAN JANIĆIJEVIĆ

REKLI SU O NAMA

Naša najbolja preporuka ste zadovoljni vi

„Neki odnosi i neki ljudi, dođu sa razlogom u naše živote. Kada sam pre tri godine zakoračio u LifeSport, putem preporuke prijatelja, znao sam da će to postati moja druga kuća. Onaj osećaj da vas je neko pokrenuo da tri puta nedeljno sve otkazujete zbog treninga a da nijednom ne pomislite: uh, šta će meni ovo?, pravi su dokaz da dolaskom u Life sport ulazite u jedan potpuno drugačiji svet fitnessa gde vas očekuju vrhunski profesionalci koji će ispoštaviti vaše želje ali ipak dati poslednju reč u procesu preoblikovanja vašeg tela.“
Nemanja Velikić

Work

KAKO MOŽEMO DA POMOGNEMO?

Pitajte nas sve što vas zanima

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 07:15h – 22:00h
Subota: 08:00h – 15:00h
Nedelja: Zatvoreno

Kako da nas pronađete

LifeSport 1 – Petra Martinovića 17, Banovo brdo,
+381 69 2255426

LifeSport 2 – Olivere Marković /Osogovska 25, Banovo brdo,
+381 64 2461828